Kinesiska Webbshoppar


Ska man beställa varor från Kina så finns det ett antal webbshoppar som är både superbilliga och tillförlitliga. Här nedanför hittar du några av de mest populära.

aliexpress

Kinesisk webbshop med miljontals olika produkter!

TILL BUTIKEN

lightinthebox

Kinesiskt varuhus på nätet med mängder av billiga varor inom olika kategorier.

TILL BUTIK

Aliexpress: En av de största leverantörerna av kinesiska varor heter Aliexpress. Webbplatsen är en del av Alibaba Group och drogs igång 2010 och har sedan dess vunnit stor popularitet hos konsumenter världen över. Aliexpress har samlat ett enormt antal småförsäljare i Kina, något som gör att det finns miljontals produkter att välja bland. Dessutom till rekordlåga priser.china shipping

Aliexpress har dessutom ett särskilt skydd för dig som köpare. Det gäller bland annat om:

  • Varan du beställt inte dyker upp.
  • Varan du får levererad inte motsvarar beskrivningen.
  • Varan du fått hem visat sig vara falsk fast motsatsen hävdats av försäljaren.

Alibaba: Alibaba.com är likaså en del av Alibaba Group. Skillnaden från Aliexpress är att Alibaba är specialiserat på business-to-business, det vill säga lite större ordrar till dig som exempelvis planerar att sälja varor vidare. Alibaba erbjuder samma säkra betalsystem som Aliexpress. Alibaba levererar till hela världen.

DX.com: DX.com är ytterligare en lågprissajt med i huvudsak kinesiska varor. Fokus ligger på elektronik och butiken är av många betraktad som en av de billigaste i världen. En av fördelarna med DX är att frakten vanligtvis är gratis (ordrar över 15 $)